Vége a Lambó-láznak

Por és hamu - szinte csak ennyi maradt a Lamborghiniből

Kíváncsi, hogyan néz ki egy porrá égett Lamborghini? Kattintson, mutatjuk!

2014.09.05 19:25MTI
MTI Fotó: Varga György

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az M7-es autópályán Szegerdőnél, mivel befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a péntek kora délutáni baleset helyszínén - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A Nagykanizsa felé vezető oldalon egy cseh rendszámú Lamborghini személygépkocsival - a korábbi tájékoztatástól eltérően - két férfi szenvedett balesetet. Az egyik sérültet mentőautóval, a másikat mentőhelikopterrel vitték kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a rendőrök az autópálya forgalmát csak az egyik sávon engedték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.