Minden este 10 órától másnap hajnali 4 óráig

Hat éjszakára lezárják a budapesti Sibrik Miklós úti felüljárót

Csütörtök estétől hat éjszakára lezárják a fővárosi Sibrik Miklós úti felüljárót az újjáépítéséhez kapcsolódó bontási munkák miatt.

2014.08.27 20:05MTI

A lezárás szeptember 2-ig minden este 10 órától másnap hajnali 4 óráig tart, a kerülőútvonalakról a kihelyezett táblák adnak tájékoztatást.

A lezárás miatt 22 órától üzemzárásig módosított útvonalon közlekedik majd a 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, és a 202E busz, valamint a 909-es és 968-as éjszakai busz.

A Sibrik Miklós úti felüljáró felújtását áprilisban kezdték el az előkészítő munkálatokkal és az elhasználódott tartóelemek elbontásával. A rekonstrukciós munkák keretében kicserélik a felüljáró teljes szerkezetét, új útpályát építenek, a gyalogosjárdán pedig részben kerékpársávot, részben közös használatú gyalogos-kerékpáros útfelületet hoznak létre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.