Budapest, de csodás!

Szerdától ismét járnak a 42-es villamosok

A BKK a teljes pályaszerkezetet kicserélte, megújult az út- és villamospálya, valamint a járdafelületek is. És bicikli út is van!

2014.08.26 20:40MTI

Szerdától ismét közlekednek a 42-es villamosok Budapest XIX. kerületében, mivel hamarosan befejeződik az Ady Endre út felújítása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Az utat a BKK két ütemben újítja fel: az elsőben, amellyel tavaly készültek el, a Határ út felé vezető oldalt, a másodikban pedig a városhatár felé tartó sávok rekonstrukcióját végzik el a Baross utca és a Rákóczi utca között.

A BKK a teljes pályaszerkezetet kicserélte, megújult az út- és villamospálya, valamint a járdafelületek is. Az első ütemben átépített peronok párjai is megújultak, illetve kerékpárutat építettek a Baross utca és a Hungária út között. Elkészült továbbá a tavaly épített gyalogátkelők másik fele, így ezek is akadálymentesek lettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.