Lezárnak egy forgalmas csomópontot

Körforgalom lesz a pomázi Hősök terén

Körforgalmat alakítanak ki a pomázi Hősök terén egy forgalmas útkereszteződésben, ezért a környéket keddtől két hétre lezárják.

2014.08.25 14:03MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

A forgalmat elterelik, jelentős torlódások várhatók - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője hétfőn az MTI-vel.

Pécsi Norbert Sándor a csaknem 300 milliós uniós projektről elmondta, hogy az új körforgalom a 1111-es és a 1112-es utak T csomópontjában épül, itt találkozik a Szentendre-Dobogókő és a Budakalász-Dobogókő útvonal, és innen lehet közvetlenül eljutni a fővárosba, valamint a Dunakanyarba is.

Átépül a csomópont, megújul a burkolat és a járdák egy része, kicserélik a jelzőtáblákat, elbontják a Hősök emlékművét. A kivitelezés miatt kedd reggel 9 órától teljes szélességében lezárják a József Attila utca Huszár utca és Magyar utca közötti szakaszát, az autósok, valamint a Volánbusz járművei is a kijelölt terelőúton közlekedhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.