Záhony

Vasútnál első a... Biztos a szállóigével van baj

Késnek a vonatok a záhonyi és a lőkösházi vonalon.

2014.08.24 11:22MTI

A biztosítóberendezés helyreállítását azonnal megkezdték, a menetrend szerinti közlekedés előreláthatóan kora délután állhat helyre. A Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Debrecen-Záhony vasútvonalon 20-40 perces késéssel közlekednek a délelőtti vonatok, mert Szolnok és Szajol között az egyik vágányon meghibásodott a biztosítóberendezés - közölte a Mávinform.

Ennek a szakasznak a másik vágányán pályaépítés zajlik, ezért a vonatok csak egy vágányon - fokozott biztonsági előírások betartásával - váltakozó irányban közlekedhetnek - teszik hozzá.

A MÁV Zrt. szakemberei a biztosítóberendezés helyreállítását azonnal megkezdték, a menetrend szerinti közlekedés előreláthatóan kora délután állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.