Készüljenek az utasok

Rossz biztosítóberendezés, pályaépítés: több vonalon is késnek a vonatok

Az utasoknak késésekre kell számítaniuk a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Debrecen-Záhony vasútvonalon is.

2014.08.21 20:19MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A Mávinform közlése szerint a pécsi vasútvonalon 15-45 perces késések várhatók, mert Keszőhidegkút-Gyönk és Szakály-Hőgyész állomások között elromolott a biztosítóberendezés.

A vasúttársaság szakemberei már megkezdték a javítást. A Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Debrecen-Záhony vasútvonalon 20-40 percet késnek az esti vonatok, mert Szolnok és Szajol között az egyik vágányon meghibásodott a biztosítóberendezés, a másikon pedig pályaépítési munkák folynak.

A berendezést már megjavították, de addig egy vágányon haladhattak a vonatok. A menetrend szerinti közlekedés a késő esti órákra állhat helyre - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.