Késnek a vonatok

Felsővezeték szakadt a szegedi vonalon

Leszakadt a felsővezeték Nagykőrös és Nyársapát között a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon kedd este, a vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek.

2014.08.19 20:32MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a felsővezeték a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tiszavirág InterCity elhaladásakor szakadt le, emiatt a vonat áramszedője eltörött, a mozdony nem tudja folytatni útját.

A helyreállítás ideje alatt a Cegléd és Nagykőrös közötti szakaszon a vonatok helyett autóbuszok szállítják az utasokat, emiatt 30-40 perces késésekkel kell számolni.

Mivel a felsővezeték mintegy száz méteren szakadt le, a helyreállítás elhúzódhat, a menetrend szerinti közlekedés csak szerda hajnalra állhat helyre a vonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.