Budapesten

A fél város forgalmát elterelik az ünnepi rendezvények miatt

A nemzeti ünnep programjai kedden elkezdődnek, ezért már ezen a napon lezárják a gépkocsiforgalom elől a budai felső rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd között.

2014.08.18 07:58MTI

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep rendezvényei miatt több közlekedési változás lép életbe kedden és szerdán Budapesten - közölte a Honvédelmi Minisztérium Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal az MTI-vel.

A nemzeti ünnep programjai kedden elkezdődnek, ezért már ezen a napon lezárják a gépkocsiforgalom elől a budai felső rakpartot a Margit híd és az Erzsébet híd között.

Szerdán délután 2 órától a tűzijáték telepítési munkálatai miatt lezárják a Lánchidat a gyalogosforgalom elől. A rendezvények biztonságos lefolytatása érdekében kedden és szerdán ideiglenesen megnyitják a Lánchíd utcát.

Szerdán délután 6 órától a tűzijáték miatt szünetelni fog a teljes gépkocsiforgalom és tömegközlekedés a budai és a pesti rakparton, a Margit híd és az Erzsébet híd közötti szakaszon.

Az ünnep programjairól bővebb tájékoztatás található a www.augusztus20.kormany.hu oldalon. Az ünnephez kapcsolódó tömegközlekedési változásokról a www.bkk.hu honlap ad információkat - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.