Rossz Röszke felé

Torlódás a röszkei határátkelőhelyen

Hatórás várakozás alakult ki a röszkei határátkelőhely belépőoldalán szombat délelőttre a szabadságuk leteltével Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt.

2014.08.16 10:45MTI
Forrás: Wikipedia

A személygépkocsik és kamionok a kilépőoldalon is háromórás várakozásra kényszerülnek, ezért ha a sor eléri az M5-ös autópálya röszkei csomópontját, a forgalmat szakaszosan Tompa felé terelik el.

A hétvége hátralévő részében Röszke mellett Ásotthalmon is erős forgalom várható, ezért a főhadnagy azt javasolta az autósoknak, válasszák a tompai, a hercegszántói, illetve a bácsalmási vagy a tiszaszigeti átkelőt. A két utóbbit reggel 7 és este 7 között vehetik igénybe az uniós és a szerb állampolgárok.

Azt kérte a rendőrség az autósoktól, hogy útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális helyzetről a rendőrség honlapján (police.hu) vagy a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén (+36304661021).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.