Biatorbágynál

Megszűnt a baleset miatti dugó az M1-esen

Mindkét sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán Biatorbágynál.

2014.08.15 20:45MTI
Forrás: Wikipedia

Sávlezárás és torlódás volt, miután péntek délután kisodródott az útról, majd árokba borult egy német rendszámú személyautó, ketten megsérültek - tájékoztatott a rendőrség és a Pest megyei katasztrófavédelem.

Csámpai Attila katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a kocsiban ülőket még a tűzoltók kiérkezése előtt kivették a roncsból, a helyszínre mentőautó és helikopter is érkezett. A sztrádán a mentés miatt egy ideig csak egy sávon haladt a forgalom, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki, de mostanra helyreállt a közlekedés rendje.

Nagy Zsófia, a mentők sajtóügyeletese elmondta: a balesetben egy idős férfi és egy idős nő sérült meg, mindkettőjüket súlyos állapotban, egyebek mellett bordatöréssel vitték kórházába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.