Közúti

Baleset miatt teljes útzár a 63-as úton, Cecénél

Két személyautó ütközött péntek délelőtt a 63-as úton, Cece közelében, a balesetben ketten megsérültek, a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

2014.08.15 12:32MTI

Horváth Diána, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a forgalmat Sárszentmiklós felől Alap irányába, Cecéről a 61-es útra terelik.

Farkas-Bozsik Gábor megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint az egyik járműben ketten utaztak, mindketten megsérültek. A másik autó az árokba borult, a sofőr beszorult. Mentését a sárbogárdi tűzoltók végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.