A világ legolcsóbb "cascója"

Autólopás gátló könyörgő cetli

Annyira rossz állapotú egy brazil nő autója, hogy a tolvajok inkább el se lopták, sőt, szánakozva némi pénzt tettek bele.

2008.08.27 18:00MTI

A nő ezt kicsit elősegítette, mivel lopásgátló könyörgőcetlit tett kocsijára a következővel: "Rabló úr! Kérem, ne lopja el ezt a kocsit! Higgye el, nem érdemes. Akkumulátora nincs, se pótkereke és nagyon lenyúzott állapotban van. Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével."

Ennek ellenére valaki megpróbálta ellopni a kocsit, ám hamar letett róla és inkább benne hagyott egy bankjegyet, 140 forintnyi értékűt. "Bizonyára megsajnált. Tényleg nem érdemes ellopni a kocsimat, annyira csotrogány" - mondta a nő a Terra Noticias Populares című brazil lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.