Ezek tényleg görögnek!

Dinnye az autópályán!

Az M1-es autópályán Bábolnánál egy dinnyét szállító kamion átszakította a szalagkorlátot, rakománya szétszóródott.

2014.07.31 14:45MTI
Forrás: Wikipedia

A jármű a pálya Győr és Budapest felé vezető oldalán is akadályozza a forgalmat - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a megyei katasztrófavédelem.

A rendőrség sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a torlódást az autósok úgy kerülhetik el, hogy a Budapest felé tartók a 100-as kilométerszelvénynél, a Győr felé utazók pedig a 85-ös kilométerszelvénynél az 1-es útra térnek le.

Stolczenberger Klára, a katasztrófavédelem megyei szóvivője közölte, a kamion két utasa nem sérült meg. A komáromi tűzoltók áramtalanították a kamiont és a kifolyt üzemanyag felitatásán dolgoznak. A járművet a székesfehérvári tűzoltóság daruja állítja majd kerekeire.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.