Már egy órát kell várni

Röszke ismét bedugul

A rendőrök a magyar és a szerb állampolgároknak azt javasolják, hogy Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerüljenek.

2014.07.25 13:38MTI
freedigitalphotos.net/graur razvan ionut

Valamennyi sáv üzemel a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépőoldalán, ennek ellenére már péntek kora délután egyórás várakozás alakult ki a személyforgalomban, a rendőrök az M5-ös autópálya forgalmát szakaszosan Tompa felé terelik - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint ismét a Nyugat-Európából szabadságra hazainduló vendégmunkások utazása miatt van várakozás az átkelőnél. A rendőrök a magyar és a szerb állampolgároknak azt javasolják, hogy Tiszasziget vagy Ásotthalom felé kerüljenek.

Mindkét átkelő naponta 7 és 19 óra között tart nyitva. Napközben ezeknél is kialakulhat kisebb torlódás, ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni a várakozási időkről a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.