Forrósság minden szinten

Több mint 50 autó égett ki vasárnap egy termálfürdőnél

Ötvenkét személyautó égett ki vasárnap a szlovákiai Diószegen, a Vince-erdei (Vincov Les) termálfürdő parkolójában egy ismeretlen eredetű tűzvészben.

2014.07.21 13:09MTI
Fotó: YouTube/Stefán Dudas

Zuzana Farkasova rendőrségi szóvivő szerint a nagyszombati kerületben egy mezőn keletkezett tűz terjedt át a szabad ég alatt leparkolt és a nagy hőségben felhevült autókra, amelyek hamar a lángok martalékává váltak a forróságban. A hatóságok húsz tűzoltót küldtek a helyszínre, ahol hétfőn még keresték a tűz okát.

A szlovák médiában megjelent fotókon és videofelvételeken jól látszik egy hatalmas, vastag füstoszlop, és az, amint a fürdőruhás nyaralók a távolból tétlenül kénytelenek szemlélni, ahogy autóik teljesen kiégnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.