Fénysorompó

Újra megindulhattak a vonatok Bodrogkeresztúrnál

Egy személygépkocsi a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre, ahol összeütközött a Szerencsre tartó személyvonattal.

2014.07.20 13:57MTI
Forrás: youtube.com

Megindult a vonatközlekedés a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon Bodrogkeresztúr és Olaszliszka-Tolcsva között, ahol vasárnap délelőtt vonattal ütközött egy személyautó - közölte a Mávinform.

A vasúttársaság korábbi tájékoztatása szerint egy személygépkocsi a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre, ahol összeütközött a Szerencsre tartó személyvonattal. A balesetben senki sem sérült meg.

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt az érintett szakaszon szünetelt a vonatforgalom, Bodrogkeresztúr és Olaszliszka-Tolcsva között vonatpótló buszok szállították az utasokat.

A Mávinform később azt közölte: a helyszínelés nem sokkal délután egy óra előtt befejeződött és megindulhatott a vonatközlekedés. Az érintett vonat 90 perces késéssel továbbment Szerencsre, az eredeti menetrend délután állhat helyre a Szerencs-Sátoraljaújhely vasútvonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.