Komoly torlódás

Röszke teljesen bedugult, Tompa felé terelnek

Tompa felé terelik az M5-ösön a határ felé tartókat, mert Röszkénél igen komoly torlódás alakult ki a déli órákra.

2014.07.18 14:47Havariapress
freedigitalphotos.net/graur razvan ionut

A nyári szabadságra hazafelé tartó vendégmunkások rohama miatt pénteken délre jelentős torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyen.

A rendőrök a várakozási idő csökkentése érdekében déltől napnyugtáig, szakaszosan Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél.

Röszkénél várhatóan egész hétvégén erős lesz a kilépő irányú forgalom, ezért magyar és szerb állampolgároknak azt javasolja a rendőrség, hogy a 7 és 19 óra között nyitva tartó tiszaszigeti és ásotthalmi határátkelőhelyeket vegyék igénybe, vagy kerüljenek Tompa felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.