Jelentős késések

Leszakadt a felsővezeték a Keletiben

A Keleti pályaudvarra Lőkösházáról érkező vonat áramszedője leszakította a felsővezeték-rendszert a pályaudvaron. Három vonal irányából egy vágányra korlátozódik a vonatforgalom.

2014.05.23 12:46MTI

A Keleti pályaudvaron leszakadt a felsővezeték, ezért a miskolci, a szolnoki vonalról, illetve a Dunántúlról érkező vonatok jelentős, 60-120 perces késéssel közlekednek - közölte a Mávinform.

A tájékoztatás szerint a Keleti pályaudvarra Lőkösházáról érkező vonat áramszedője leszakított a felsővezeték-rendszert a pályaudvaron. Jelenleg három vonal irányából egy vágányra korlátozódik a vonatforgalom. A hatvani vonalról érkező vonatok Rákosig, az újszászi vonalról érkezők Kőbánya-felsőig közlekednek, és onnan fordulnak vissza. A Dunántúlról érkező és oda induló vonatok is késnek.

A vasúttársaság szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a befejezését 14 óra körüli időre ígérik. A menetrend szerinti közlekedés 17 óra körül állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.