Kétórás késéssel indulhatott tovább

Újra mindkét vágányon járnak a vonatok az újszászi vonalon

A Szolnokról a budapesti Keleti pályaudvarra tartó személyvonat elsodort egy fiatal férfit.

2014.04.25 08:45MTI

Újra mindkét vágányon járnak a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon, a menetrend szerinti közlekedés a déli órákban állhat helyre.

Kora reggel azért zárták le az egyik vágányt, mert Újszász és Szolnok között a Szolnokról a budapesti Keleti pályaudvarra tartó személyvonat elsodort egy fiatal férfit. A rendőrségi helyszínelés miatt a vonatok a másik vágányon váltakozó irányban közlekedtek.

A közlemény szerint a személyvonat mintegy kétórás késéssel folytathatta útját. Az eddig lezárt vágányt mostanra visszaadták a forgalomnak, de a helyszínelés befejezéséig 20-25 perces késésre kell számítani az újszászi vasútvonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.