Teljes útzár

Meghalt a veszélyes anyagot szállító teherautóval ütköző

Veszélyes anyagot szállított az a pótkocsis teherautó, amely egy személygépkocsival ütközött csütörtökön a 35-ös út Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán.

2014.04.24 14:25MTI
Forrás: Freedigitalphotos digitalart

Az autó 55 éves vezetője meghalt, a helyszínelés teljes útzár mellett zajlik - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a 35-ös út Tiszaújváros és Sajószöged közötti szakaszán történt balesetben a veszélyes anyagot - kazánhamu, salak - szállító teherautó pótkocsija felborult és két konténer a földre esett.

Az egyik konténer tartalma kis mennyiségben a környezetbe is jutott. A katasztrófavédelmi szakemberek a baleset helyszínén légzésvédelem mellett jelenleg is a műszaki mentésen és mentesítésen dolgoznak, a teljes útzárat még nem oldották fel.

Az autósok Sajóörös felé kerülhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.