Óriási késésekre kell számítani

Sínekre dőlt fa miatt nem járnak a vonatok

Szünetel a vonatközlekedés a Kaposvár-Siófok vasútvonalon a sínekre dőlt fa miatt.

2014.04.24 07:13MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A Mávinform közleménye szerint csütörtök hajnalban a Kisbárapáti és Felsőmocsolád közötti vasúti szakaszon fa dőlt a sínekre, a Tabról Kaposvárra tartó hajnali személyvonat ezért már nem tudott áthaladni ott. A fa eltávolításáig Kisbárapáti és Felsőmocsolád között várhatóan három vonat nem közlekedhet, egy-két órát késik.

A Mávinform azt javasolja, hogy az utasok tájékozódjanak a menetrendről és az aktuális helyzetről a MÁV és a MÁV-Start weboldalain (www.mav.hu, www.mav-start.hu), valamint a vonatinfón (http://vonatinfo.mav-start.hu/). Érdeklődhetnek telefonon is a MÁVDIREKT 06 40 49-49-49-es helyi tarifával hívható számán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.