Áramkimaradás okoz gondokat

Több helyen nem működnek a közlekedési lámpák Debrecenben

Debrecenben jelentős áramkimaradás volt csütörtök reggel abban a körzetben, ahol a jelzőlámpa-irányítási központ található, így a városban több helyen nem működnek a lámpák.

2014.04.10 10:15MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője elmondta: a kimaradás olyan hosszan tartott, hogy a szünetmentes tápegységek is lemerültek.

Időközben az áramkimaradás megszűnt, de a rendszer újraindítása időt vesz igénybe, ezért a szakemberek a főbb csomópontokban a helyszínen kapcsolják vissza a lámpákat - tette hozzá.

Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: egy kábel meghibásodása miatt 47 percig volt áramkimaradás Debrecenben, ami 1200 fogyasztót érintett.

A csütörtök reggel 5 óra 28 perckor keletkezett üzemzavart 6 óra 15-re elhárították, az áramszolgáltatás helyreállt, a kábel végleges javítása folyamatban van - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.