Pénteken rendelték el a korlátozást

Már csaknem ötszáz kamion kilépett Röszkénél

A szerb hatóságok által elrendelt forgalomkorlátozás miatt feltorlódott kamionok közül csaknem ötszáz szerda reggelre már kilépett a röszkei határátkelőhelynél.

2014.02.05 07:56MTI

A tehergépjárművek forgalmának korlátozását a rossz útviszonyok és a rendkívüli időjárás miatt pénteken rendelték el a szerb hatóságok. A forgalom kedd délelőtt indulhatott el ismét.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a magyar-szerb határ előtt, Csongrád megyében 580 jármű állt a parkolókban és az utakon, ezen felül az ország más részein veszteglő kamionok is folyamatosan érkeznek az átkelőkhöz.

A magyar oldalról kilépő kamionsor folyamatosan összeér a Szerbiába belépővel, mivel azonban a feldolgozás a vártnál gyorsabb, a sor akár már szerda este megszűnhet. A személyautó- és az autóbusz-forgalom zavartalan - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.