Beetle-ünnep

A New Beetle rajongói kettős születésnapot ünnepelhetnek

Már csak két nap a kettős születésnap alkalmából rendezett partiig: a Volkswagen New Beetle egész Európából érkezett rajongói a kult-modellsorozat 10. születésnapját ünneplik, júliusban pedig immár ötödször indul útjára a New Beetle Sunshine Tour.

2008.07.17 12:20ma.hu

A Balti-tenger partján vezető látványos felvonuláson a szériamodellek sokasága mellett számos egyéni fényezéssel vagy teljesen egyedi karosszériával szerelt különlegesség is részt vesz. A születésnapi túra július 19-én, szombaton indul a lübecki Volkswagen Centrumtól, a cél pedig a Grömitz strandján rendezett New Beetle parti. 

A „New Beetle Sunshine Tour“ 2004-es egyéni kezdeményezése Gabriele Kraft lübecki Beetle-Cabriolet tulajdonos nevéhez fűződik, aki minden év júliusában szervezi e különleges partit. „Ami egykor kis összejövetelként indult, időközben szabályos nemzetközi találkozóvá fejlődött. 

Az idén például három New Beetle egyenesen Ukrajnából érkezik“ – meséli Gabriele. Eddig egész Európából több mint 190 jelentkezés érkezett, s Gabriele Kraft optimista, hogy talpalatnyi üres hely sem marad majd a grömitzi strandon. Még Skóciából is várnak Beetle-rajongókat. Grömitz önkormányzata és a Volkswagen a New Beetle Sunshine Tour támogatóiként születésnapi meglepetéssel is szolgálnak. 

A tavalyi szabadtéri koncerttel jelentkező mozgó show-színpad után most nagyszabású művészeti bemutató készül. Az érdeklődő New Beetle tulajdonosok, a www.beetle-sunshinetour.de internetes oldalon költségmentesen jelezhetik részvételüket.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.