"Érzelmi okok miatt"

Jenson Button legalább 2015-ig maradna a McLarennél

"Érzelmi okok miatt" legalább 2015-ig szeretne a McLaren Forma-1-es csapatnál maradni Jenson Button.

2013.09.05 11:13MTI
Fotó: MTI

A 2009-ben világbajnok brit versenyző elmondta: a Honda a következő szezon után tér vissza motorszállítóként a McLarenhez, és ő nagyon szeretne ismét a japán gyártóval együtt dolgozni.

A 33 esztendős Buttonnak jelenleg nincs szerződése a 2014-es idényre, de csapata már jelezte, folytatná a közös munkát. A jelenleg zajló világbajnoki sorozatban 11 futam után a kilencedik helyen álló versenyző 2003 és 2008 között már ült Honda motorral meghajtott autóban, és soha nem titkolta a japánok iránti rajongását: ha teheti, Tokióban él, barátnője japán és japán nyelvű tetoválása is van.

"A mostani csapatomnál akarok maradni 2015-ben is. Úgy hiszem, az fontos év lesz" - jegyezte meg Button. A McLaren jövőre még Mercedes-motorral fut, a Honda majd 2015-től lesz a szállítója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.