Baleset baleset hátán

Teljes útlezárás az M5-ön Szeged irányába

Kigyulladt egy balesetnél helyszínelő rendőrautó az M5-ös autópályán; a baleset miatt teljes az útzár a Szeged felé vezető oldalon a kisteleki lehajtó közelében.

2013.08.18 20:16MTI

Korábban két személyautó ütközött az M5-ös autópályán a kisteleki kihajtó közelében. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínre érkező rendőrautó megkülönböztető fényjelzést használva a külső forgalmi sávban állt meg. Ezt nem vette észre egy terepjáró sofőrje, és hátulról nekiütközött a szolgálati autónak, amely kigyulladt. Személyi sérülés nem történt.

Az autópályát Szeged irányába a rendőrség lezárta, az utat a kiskunfélegyházi kihajtónál érdemes elhagyni - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.