Újabb baleset

Lezárták az M7-es autópályát Érdnél

Lezárták az M7-es autópályát az érdi lehajtónál a Balaton felé vezető oldalon egy újabb baleset miatt szombaton késő délelőtt, és baleset történt a 30-as kilométernél is.

2013.08.17 11:57MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délelőtt 11 óra körül 3 gépjármű ütközött össze az M7-es autópálya 15-ös kilométerénél. A baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Érdnél a Letenye felé vezető oldalon. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint két ember könnyebben sérült a balesetben.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az MTI-nek azt mondta, hogy az M7-es Balaton felé vezető oldalán a 30-as kilométernél - ugyancsak 11 óra után nem sokkal - is baleset történt; egy motorost gázoltak el, a helyszínelés tart. Hozzáfűzték, hogy itt nincs szükség pályazárra, de csak egy sávon tud haladni a forgalom.

Szombaton reggel és délelőtt több baleset is akadályozta a forgalmat az M7-es autópályán a Balaton felé, nem sokkal 12.00 óra előtt azonban a forgalom az érdi lezárás kivételével folyamatos volt az ÁAK közlése szerint.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.