LMP-s gyanú?

Feltörték Papcsák autóját - csak a pénzt és a mobilt vitték el

A gépjárműben lévő laptopot, fényképezőgépet és egyéb értékeket érintetlenül hagyták.

2013.05.17 11:18MTI
Fotó: MTI

Feltörték Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP) zuglói polgármester, országgyűlési képviselő autóját csütörtökön, a járműből csak pénztárcáját és Fidesz-flottás telefonját vitték el.

A gépjárműben lévő laptopot, fényképezőgépet és egyéb értékeket érintetlenül hagyták.

A közlemény szerint korábban minden választási kampány közeledtével betörtek a polgármester házába és feltörték autóját.

A közleményben azt írták: Papcsák Ferenc bízik abban, hogy az eset nincs összefüggésben azzal, hogy "egy zuglói LMP-s képviselő hosszú évek óta vizslatja parkolási szokásait, és rendszeresen fényképezi autóját". Azt ugyanakkor gyanúsnak tartják, hogy a polgármesternek csak személyi iratait és flottás telefonját vitték el - közölték.

Papcsák Ferenc ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.