Kisvárdánál

Halálos baleset miatt van teljes útzár a 4-esen

A harmadik utas holttestét a tűzoltók feszítő-vágó eszközzel tudták kiszabadítani.

2013.05.10 11:47MTI

Egy ember meghalt, három súlyosan megsérült, amikor személyautó és teherautó ütközött a 4-es főút Kisvárda és Ajak közötti szakaszán péntek délelőtt.

Takács Judit, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint a személyautóban hárman utaztak, közülük két súlyos sérültet és a harmadik utas holttestét a tűzoltók feszítő-vágó eszközzel tudták kiszabadítani. A rakomány nélküli pótkocsis teherautó sofőrje is súlyosan megsérült, utasának nem esett baja.

A sérülteket mentőhelikopter szállítja kórházba - tette hozzá a hadnagy. Amíg a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés tart, az út érintett szakaszát lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.