Teljes útzár

Baleset történt az M0-áson Gyálnál

Teljes útlezárás bénítja az M0.ás autópályát Gyálnál. Az M5-ösről nem lehet rá felhajtani, kerülni a fővároson keresztül lehet.

2013.05.09 15:51MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egyteherautó ütközött személygépkocsival kora délután. Az okok, körülmények egyelőre ismeretlenek. 

Az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, a 28-as kilométerszelvénynél történt a baleset. Az ütközés következtében a személyautó felborult, vezetőjét a mentők kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a baleset miatt érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. 

Az M5-ös autópályáról nem lehet felhajtani az M0-ás autóútra, kerülni a fővároson keresztül tudnak az arra közlekedők. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya is vizsgálódik az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.