Csak két vonalon van késés

Helyreállt a vasúti forgalom is

A vasúttársaság szinte minden járata menetrend szerint közlekedik vasárnap délelőtt, már csak két vonalon kell késésekre számítaniuk az utasoknak.

2013.03.17 10:59Havariapress

Helyreállt a vasútforgalom, vasárnap délelőttre. Már csak a Nyíregyháza-Záhony és a Budapest-Székesfehérvár vonalon kell késésekre számítaniuk az utasoknak, de az utóbbi vonalon csak átmeneti késéseket okozott egy Budatéténynél meghibásodott szerelvény, amelyet délelőtt 10 óra után hozzákacsoltak egy másik vonathoz és elvontattak. Jelenleg 20-30 perces késésekkel kell számolni, de a kora délutáni órákra már helyre állhat a menetrend szerinti forgalom.

Nyíregyháza és Záhony között szombaton délután helyreállították a felsővezeték-hálózatot, azonban a térség áramszolgáltatásának hiánya miatt nem sikerült minden biztosítóberendezést megjavítani. Ezen a szakaszon 20-30 perces késéssel közlekednek a vonatok.

A Kaposvár-Siófok vonalon, tegnap sikerült hóekével felszerelt nagyteljesítményű mozdonnyal áttörni a hótorlaszokat, ezért vasárnap már itt is megindulhatott a menetrend szerinti vonatforgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.