BKK

Hétfőn forgalomkorlátozások lesznek az Andrássy úton és a Clark Ádám térnél

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfő délután az Andrássy úton és a Clark Ádám térnél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

2013.02.23 12:07MTI

Az MTI-nek szombaton megküldött közleményben azt írták, hétfőn 16 és 19.30 óra között állami rendezvényt tartanak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából az Andrássy úton, a Terror Háza Múzeumnál valamint a Clark Ádám térnél a Duna-parton, a villamospálya környékén.

Jelezték azt is, hogy a rendőrség a zárások mértékét és az ennek következtében esetlegesen szükségessé váló forgalmi intézkedéseket a résztvevők számától teszi függővé.

Így amennyiben a megemlékezők száma szükségessé teszi, 16 és 18 óra között lezárják az utasforgalom előtt a földalatti Vörösmarty utcai állomását, továbbá ugyanebben az időben az Andrássy úton a Vörösmarty utcánál a szervizutat és az Oktogon felé vezető külső sávot.

A megemlékezők számának függvényében később döntenek arról is, hogy 18.30 és 19.30 között a 19-es és a 41-es villamosok a Szent Gellért tértől módosított útvonalon közlekedjenek-e a 18-as villamos vonalán a Széll Kálmán térre. Ebben az esetben a 86-os autóbuszok Óbuda irányában megállnak majd a villamospótló autóbuszok Döbrentei utcai megállóhelyén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.