Legfeljebb 4 évesek lehetnek

Alacsonypadlós buszokat bérelne a BKV

Alacsonypadlós, legfeljebb négyéves buszok bérlésére írt ki közbeszerzési eljárást a BKV - értesült az Indoház online.

2013.01.23 15:43MTI

A BKV honlapjáról is elérhető kiírás szövege szerint a budapesti közlekedési cég évi 845 ezer kilométer teljesítésére írt ki pályázatot. Ezt szóló, kéttengelyes, alacsonypadlós, 2009-es, vagy annál fiatalabb üzembe helyezésű, légkondicionálóval felszerelt, legfeljebb 320 ezer kilométert futott, Euro 5-ös környezetvédelmi normáknak megfelelő motorral felszerelt buszokkal kell ellátni.

A járművek karbantartását a nyertes ajánlattevő végzi, a buszokat a BKV tárolná, tankolná és takarítaná. Arról, hogy pontosan hány busszal látná el ezt a teljesítményt a BKV, a tender nem rendelkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.