A vonaljegyek 350 forintotba kerülnek

Drágábban utazunk a BKV járatain

A fővárosi tömegközlekedésben az inflációval megegyező mértékben emelkedtek az árak.

2013.01.02 07:54HavariaPress

A vonaljegyekért 350 forintot, a tízdarabos gyűjtőjegyekért háromezer forintot, míg a teljes árú havi bérletekért 10 500 forintot kell fizetni. A teljes árú éves bérletek 114 600 forintba kerülnek.

Újdonság, hogy 2700 forintért kiegészítő heti bérletet is lehet vásárolni. A kedvezményes (tanuló, nyugdíjas) bérletárak nem változnak. Szintén változatlan díjtételekkel vehetik igénybe az utasok januártól a helyközi közlekedésben érdekelt közlekedési vállalatok, így a MÁV, a GYSEV és a Volánok járatait.

Ugyancsak a tavalyival megegyező árakon vásárolhatnak matricát a személygépkocsival közlekedők az autópálya- és gyorsforgalmi útszakaszokon. Az adórendszerben is hatályba lépett több változás. Így például már mindenki egy kulccsal adózik, valamint igénybe vehetők a munkahelyvédelmi akcióterv járulékkedvezményei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.