A romániai oldalon

Több kilométeres sor alakult ki a nagylaki határátkelőnél

Több kilométeres kamionsor alakult ki kedd reggelre a nagylaki határátkelő romániai oldalán a magyarországi közlekedési korlátozások miatt.

2012.08.21 12:12MTI

Az Arad megyei határrendészet szóvivőjének tájékoztatása szerint kedd hajnalban a határnál várakozó kamionsor hossza meghaladta a hét kilométert. Daniel Iancu szóvivő a Mediafax hírügynökségnek elmondta: a torlódást az okozta, hogy három napon át nem léphettek be Magyarországra a kamionok. 

A szombat-vasárnapi kamionstop után hétfőn Magyarország nemzeti ünnepe miatt szünetelt a kamionforgalom. A kamionok az út két sávjából az egyiket teljesen elfoglalják. A torlódás ideje alatt közlekedésrendészek irányítják a forgalmat. Kedd délre 2,5 kilométeresre csökkent a kamionsor hossza, s várhatóan estére szűnik meg a torlódás nagylaki átkelőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.