Van itt minden

Képgaléria: oldtimerek és vén verdák

A régi vasaknak mindig is lesznek rajongói - mintegy 200 veterán jármű mutatkozott be az idei Oldtimer Expo 2012 rendezvényen.

2012.04.27 21:21MTI
Kiállított II. világháborús repülőgéproncs darabja az Oldtimer Expo 2012 rendezvényen, a Hungexpo B pavilonjában.

Még a gazdaságilag nehéz időkben is fejlődik a veterános világ, mert igazi, kézműves értékeket, technika- történeti emlékeket ment meg és képvisel. Az öreg autók, motorok piacán emelkedtek az árak, sokat fejlődött a restaurálások minősége, egy egész iparág alakult ki a háttérben. Aki korábban megoldhatatlannak tűnő problémákkal szembesült, mert nem volt alkatrész, az manapság már lehet, hogy akár több utángyártott lehetőség között válogathat a kereskedők kínálatában. Az EU felé nyitott határok a vételek-eladások lebonyolítását leegyszerűsítik, az internet segítségével pedig naprakészek lehetünk a piac rezdüléseiről.

A gyerkőcöknek is remek program, mert a foglalkoztatók mellett ugrálóvár is várja a legkisebbeket, és az olyan srácok,  akik szeretik a meséket, régi ismerőssel találkozhatnak: Hudson Doki is ott lesz a Verdákból.

2012 kiemelt témái:
  • 85 éves a Volvo
  • Autó- és motorsport a Vasfüggöny mögött
  • A Renault gyöngyszemei
  • Magyar autóritkaságok

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.