Hotroadok és tetováló szalonok is a pavilonokban

Auto-motor-tunning-show a Hungexpon

Tuningolt autók és motorok, hotroadok és tetováló szalonok népesítik be a Hungexpo négy pavilonját március 30. és április 1. között az auto-motor-tunning-show elnevezésű rendezvény keretében.

2012.03.29 08:46MTI

Az eseményre öt különböző, mégis partner rendezvénnyel készülnek a szervezők: látható lesz a Carstyling.hu Tuning Showja, megrendezik a Budapest Motorfesztivált, az Épített Autók és Motorok 2012-es találkozóját, a Budapest Tattoo Expo-t és a gyorsulási autóverseny, a GYMKHANA Országos Bajnokságot is.
   
Több mint 500 magyarországi és csaknem 150 külföldi csúcskategóriás tuning autót, épített motort és hotrodot láthatnak a seregszemlén az érdeklődők, valamint több nagy európai tuning cég mutatja be termékeit első alkalommal a fesztivál helyszínén.
   
A Motor Fesztivál teljes rendőri felügyelet mellett zajlik majd: a nagy felvonuláson a rendőrmotorosok is képviseltetik magukat, emellett a Budapesti Rendőr Főkapitányság előadásokkal és biztonságtechnikai show-műsorral is készül a kétkerekűek rajongóinak. A rendőrök mellett a biztonságos motorozásra "hajtanak" a Safety Hungary szakemberei is: az ő bemutatójukat nézhetik, sőt - felügyelet mellett, biztonságos kiegészítőkkel - ki is próbálhatják az érdeklődők.
   
Ismerkedős, gyermekmotoros pályát alakítanak ki a legfiatalabb korosztálynak a szervezők, ezen a pályán méretükhöz igazodó motorokkal tehetnek "kezdőköröket" a gyerekek.
   
A pavilonokat összekötő területeken zajlik majd a Ken Block, amerikai autó- és motorversenyző neve által fémjelzett GYMKHANA Országos Bajnokság, amely a gyorsulási-, a szlalom verseny és a drift látványos elegye.
   
A versenyt drift- és streetfighter bemutatók és műsorok kísérik.
   
A csaknem 85 000 négyzetméteren zajló fesztivál öt rendezvényét egy belépőjeggyel lehet megtekinteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.