Vékonynak bizonyult a jég a Hummerek alatt

Rendőrök vitték melegedni a Balatonba szakadt terepjárósokat

Rendőrök vitték melegedőhelyre azt a 7 személyt, akik tegnap késő délután két Hummerrel a Balatonba szakadtak.

2012.02.07 16:06ma.hu

Hétfőn, a késő délutáni órákban két Hummer terepjáró hajtott a balatonakarattyai szabadstrand jegére, szórakozásuk azonban nem tarthatott sokáig, a parttól 30 m-re a jég beszakadt a nagysúlyú gépkocsik alatt.

A szerencsésen partra jutó sofőröket és 5 utasukat a közelben szolgálatot ellátó balatonalmádi rendőrök vitték melegedő helyre, megmentve őket a kihűléstől.

A két gépkocsivezető ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság tiltott jégen tartózkodás miatt szabálysértési feljelentést tett, az eljárást a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság folytatja le.

Hummerek a Balatonban Fotó: MTI

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.