Karácsonyozik a MÁV, a BKV és a Volán is

Ünneplőbe öltöznek a tömegközlekedési menetrendek

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.

2011.12.22 07:59MTI

A MÁV személyszállító vonatai a társaság közlése szerint december 25-én, vasárnap az ünnepnapi, 26-án, hétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek, a szilveszteri és az újévi közlekedési rendben nem lép életbe változás, a meghirdetett menetrend lesz érvényben.
   
A Volán társaságok és a Volánbusz járatai 24-én, szombaton a szabadnapi, 25-én és 26-án a munkaszüneti, 27-én, kedden pedig a tanszünetes munkanapnak megfelelő menetrend szerint szállítják az utasokat.
   
A BKV járatai december 24-én reggel és napközben szombati menetrend szerint közlekednek, a nappali járatok délután négy óra körül indulnak utoljára, utána az éjszakai járatokkal, illetve a 6-os villamossal lehet utazni.
   
A 2-es és a 3-as metró utolsó szerelvényei a Deák téren bevárják egymást, és onnan fél négykor indulnak tovább a végállomások felé. A 943-as és a 992-es busz 24-én délután, a 914A busz a 25-re virradó éjszaka nem közlekedik.
   
A nappali járatok december 24-i utolsó indulása az interneten és a megállóhelyeken elhelyezett menetrendi tájékoztatók alján zöld, illetve rózsaszín színnel van feltüntetve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.