Árvíz

Öt megyében 16 útszakasz van lezárva

Az árvízi és a belvízi helyzet miatt öt megyében tizenhat útszakasz van teljesen lezárva: a 74-es főút Nagykanizsát elkerülő szakasza Zala megyében és tizenöt mellékút.

2014.09.17 17:24MTI

Elzárt település nincs az országban. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint Vas megyében hat útszakaszt zártak le, például Boba és Nagypirit, Sótony és Ikervár, valamint Alsószölnök és az országhatár között.

Veszprém megyében négy útszakasz nem járható, például Várkeszőnél, valamint Vág és Kemenesszentpéter között nem lehet közlekedni. Zala megyében három (a 74-es főút említett szakasza mellett Nagykanizsa-Kiskanizsa városrésznél és Murarátka térségében), Győr-Moson-Sopron megyében kettő, Komárom-Esztergom megyében egy útszakaszt zártak le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.