Árvíz

Útlezárás Borsodban is

A rendőrség kéri a közlekedőket, indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és forgalmi viszonyokról a megyében.

2014.09.15 11:16MTI

A Sajó áradása miatt a közút kezelője lezárta a Putnok-Borsodbóta közötti alsóbbrendű közút egy részét - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Gaskó Bertalan közölte, az utat hétfőn délelőtt 10.00 órakor teljes egészében lezárták a folyó magas vízállása miatt. Hozzátette, a rendőrség kéri a közlekedőket, indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és forgalmi viszonyokról a megyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.