Vizesedés

Jön az ár(víz)!

A Duna és mellékfolyói áradása miatt péntek délben lezárta a Petőfi híd alatti ingyenes parkolót a győri városüzemeltetési társaság.

2014.08.01 15:45MTI
Forrás: Wikipedia

A Győr-Szol Zrt. közlése szerint az árhullám levonulását és a szükséges takarítást követően ismét megnyitják a parkolót, ennek várható időpontját azonban nem tartalmazza a közlemény.

Kevéssel korábban a regionális vízügyi igazgatóság arról tájékoztatott, hogy estére lépheti át a Győrhöz közeli Nagybajcsnál az első fokú készültség szintjét a Duna vízállása, és szombat éjjel emelkedhet másodfok fölé. A Rába Győrnél szombaton, a kora hajnali órákban érheti el a rakpart szintjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.