Adóügyek

A Puskás Aréna környékén hamis szurkolói mezeket és sálakat vont ki a forgalomból a NAV

Az akcióban részt vevő 7 járőregység és 6 ellenőr rövid idő alatt több mint száz, az eredetire hasonlító szurkolói terméket vont ki a forgalomból.

2023.06.04 07:57MTI

A Puskás Arénában szerdán rendezett Sevilla-Róma Európa Liga-döntő kezdetére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai felszámolták a hamis szurkolói mezek és sálak kínálatát a stadion környékén - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy hasonlóan az Európai Labdarúgó-szövetség többi magyarországi sporteseményei előtt, úgy május utolsó napján is ott voltak a NAV munkatársai a Puskás Arénánál, hogy a labdarúgó Európa Liga-döntő miatt "kitelepült", hamis termékeket eredetiként kínáló árusok illegális portékáit kivonják a forgalomból.

Az akcióban részt vevő 7 járőregység és 6 ellenőr rövid idő alatt több mint száz, az eredetire hasonlító szurkolói terméket vont ki a forgalomból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.