Adóügy

Mégsem derült ki, hogy ki lesz a NAV új elnöke

Izer Norbert a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára lesz.

2018.05.23 16:43ma.hu

Tállai Andrást Izer Norbert eddigi helyettes államtitkár váltja az adóhatóság élén, államtitkárként ő felel az adóügyekért is - írta korábban Varga Mihály bejelentésére hivatkozva az Atv.hu.

Ezzel szemben a Világgazdaság azt írja, hogy Izer Norbert viszi majd a Pénzügyminisztériumban (PM) az adóügyeket, így a szakpolitikus lesz az adóhatóság legfőbb irányítója is. Új elnök tehát még nincs.

"A NAV-ot jelenleg Tamásné Czinege Csilla helyettes államtitkár vezeti, a pénzügyminiszter pedig irányítja. Izer Norbert a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára. A NAV új vezetőjének kinevezésére hamarosan sor kerül" - írják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.