Adóügyek

Megvan a NAV új vezetője

Újabb adócsökkentések is várhatók, s tovább növelnék a beruházások számát.

2018.05.23 12:46ma.hu

Újabb adócsökkentéseket ígért a most kezdődő kormányzati ciklusra Varga Mihály. A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a miniszter elmondta azt is, továbbra is 4 százalék körül szeretnék tartani a gazdasági növekedést, újabb adócsökkentések is várhatók, s tovább növelnék a beruházások számát.

Varga kedden, a Gazdasági Kabinet ülését követően is nyilatkozott, akkor arról beszélt, hogy a jövő évi költségvetés június első felében kerülhet az Országgyűlés elé, így azt - az elmúlt években megszokott módon - már a tavaszi ülésszakban elfogadhatja a T. Ház - írja a hvg.hu.

Az átalakuló tárca élén folytató politikus bemutatta a NAV új vezetőjét is.

Tállai Andrást Izer Norbert eddigi helyettes államtitkár váltja az adóhatóság élén, államtitkárként ő felel az adóügyekért is. Tállai több mint két év után távozott a NAV éléről, de ő maradt a tárca politikai államtitkára - írta az atv.hu.

kormany.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.