Vám

Öt kilogramm efedrint találtak a pénzügyőrök Röszkén

A Szófia és Berlin között közlekedő bolgár rendszámú járművet a rendőrséggel közösen ellenőrizték a pénzügyőrök.

2018.02.25 09:56MTI

Öt kilogramm kábítószer előállítására alkalmas efedrint találtak a pénzügyőrök egy bolgár autóbuszban a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap.

A Szófia és Berlin között közlekedő bolgár rendszámú járművet a rendőrséggel közösen ellenőrizték a pénzügyőrök - közölte Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense.

Az egyik bőröndből felirat nélküli fehér tabletták kerültek elő. A csomag tulajdonosa a több mint öt kilogramm tablettára azt mondta, hogy csak cukorka, de az előzetes szakértői vélemény szerint kábítószer előállítására alkalmas, efedrin tartalmú prekurzor. A csomagban volt egy cigarettadoboz is kábítószerezéshez való eszközökkel - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a férfit feljelentették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.