Kábítószer

40 milliós drogfogás Tompán

A NAV munkatársai az autó átvizsgálása közben ragasztószalaggal áttekert csomagokat találtak, amelyekben megközelítőleg 13 kilogramm marihuána volt.

2017.01.23 12:36MTI

Mintegy 38 millió forint értékű kábítószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun megyei pénzügyőrei Tompán - tájékoztatta a hatóság az MTI-t.

A közlemény szerint a pénzügyőrök a napokban egy külföldi gépkocsit ellenőriztek, amelynek vezetője nem jelzett semmiféle vám- és adóköteles árut. A NAV munkatársai azonban az autó átvizsgálása közben - a küszöböket megbontva - ragasztószalaggal áttekert csomagokat találtak, amelyekben megközelítőleg 13 kilogramm, mintegy 38 millió forint értékű marihuána volt.

A pénzügyőrök kábítószer birtoklása miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.