Kábítószer

Nyolc kiló marihuánát találtak egy autóban Röszkén

A pénzügyőröknek feltűnt a német rendszámú autójával belépésre jelentkező férfi zavart viselkedése, ezért tételes vizsgálatra félreállították.

2016.12.27 09:30MTI

Nyolc kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy koszovói férfi autójában elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőröknek feltűnt a német rendszámú autójával belépésre jelentkező férfi zavart viselkedése, ezért tételes vizsgálatra félreállították.

A szigorított ellenőrzés során a jármű hátsó üléseinél lévő oldalkárpitok mögül több téglatest formájú, ezüst színű csomagból több mint 8 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a megközelítőleg 20 millió forint feketepiaci értékű drogot, valamint a járművet vezető koszovói férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.