Áfa

Tuzson: Brüsszel miatt veszélybe került az internetezés áfacsökkentése

Brüsszel megtámadta Magyarország áfacsökkentési szándékát az internet-előfizetések tekintetében, veszélybe került ez a törekvés.

2016.07.19 14:38MTI

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára keddi sajtótájékoztatóján kiemelte: az Európai Unió nem hagyta jóvá, hogy a jövő év elejétől 27 százalékról 18-ra csökkenjen az internt-előfizetés áfája, így ennek érdekében tovább kell küzdeni.

Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos kijelentette: Magyarország nem ért egyet az Európai Bizottság álláspontjával, és "megvédjük a kormány előterjesztése alapján született parlamenti döntést".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.