Nyíregyházán

Volt ott minden: csempészett cigaretta, dohány, na meg drog

Az 53 kartonnyi, 750 ezer forint értékű cigarettát és a 6 kilogramm vágott dohányt lefoglalták.

2015.12.22 10:45MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Csempészett cigarettát, vágott dohányt és drogot foglaltak le egy nyíregyházi ingatlanban a pénzügyőrök - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense kedden.

Dávid Zoltán elmondta, hogy a pénzügyőrök a napokban cigaretta és kábítószer keresésére kiképzett kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant.

A lakóházban ukrán csempészett cigarettát, vágott dohányt, valamint droggyanús anyagot, illetve azok használatához szükséges eszközöket is találtak. A vizsgálatok megállapították, hogy amfetaminszármazékokat találtak az épületben.

A pénzügyőrök az 53 kartonnyi, 750 ezer forint értékű cigarettát és a 6 kilogramm vágott dohányt lefoglalták, a tulajdonos ellen pedig orgazdaság gyanúja miatt indítottak eljárást.

A százados - aki a megyei vám- és pénzügyőri igazgatóság rendészeti osztályának vezetője - hozzátette: a 13,6 gramm kábítószert a rendőrség foglalta le, a lakástulajdonost pedig őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.